OM OS

Martin Ingvartsen blev i november 1942 udlært som møbelsnedker i Klim, i Nordjylland. Efter at have arbejdet i København kom han den 6. april 1944 hjem til Amtoft i Thisted Kommune. Her startede Martin møbelsnedkeri på adressen Gl. Feggesundvej 103, Amtoft. I møbelsnedkeriet fremstillede han møbler på bestilling. Møblerne blev produceret efter egne tegninger aftalt med de enkelte kunder.

I december 1960 startede Martin og Ellen Ingvartsen møbelforretningen Amtoft Boligmontering på Gl. Feggesundvej 107, Amtoft i det nordvestlige Jylland. I de ca. 40 år hvor Martin og Ellen drev Amtoft Boligmontering voksede møbelforretningen støt og der er gentagne gange bygget til, senest i efteråret 2006.

I januar 2000 blev møbelforretningen overdraget til sønnerne Ole og Poul. I møbelforretningen møder man udover Ole og Poul, René og Jens.

I alle årerne har vi i møbelforretningen Amtoft Boligmontering arbejdet på at samle tilfredse kunder. Her skal du ikke slås for at få den rigtige pris, når der skal anskaffes nye møbler. I Amtoft Boligmontering behandler vi alle kunder med samme omhu. Vi har kunder fra Thisted, Mors, Thy, Jammerbugt, Fjerritslev, Hanstholm, Hurup, Nykøbing Mors og Løgstør. Ja, selv på Sjælland leveres møbler.

Besøg møbelforretningen Amtoft Boligmontering der ligger i naturskønne omgivelser tæt på Vejlerne og med udsigt over Limfjorden. Vi i Amtoft Boligmontering ser frem til at se dig/jer i vores butik, så vi kan levere det bedste hjem til dig.