Om Amtoft Møbler

Martin Ingvartsen blev i november 1942 udlært som møbelsnedker i Klim, i Nordjylland. Efter at have arbejdet i København kom han den 6. april 1944 hjem til Amtoft i Thisted Kommune. Her startede Martin møbelsnedkeri på adressen Gl. Feggesundvej 103, Amtoft. I møbelsnedkeriet fremstillede han møbler på bestilling. Møblerne blev produceret efter egne tegninger aftalt med de enkelte kunder.

I december 1960 startede Martin og Ellen Ingvartsen møbelforretningen Amtoft Boligmontering på Gl. Feggesundvej 107, Amtoft i det nordvestlige Jylland. I de ca. 40 år hvor Martin og Ellen drev Amtoft Boligmontering voksede møbelforretningen støt og der er gentagne gange bygget til, senest i efteråret 2006.

I januar 2000 blev møbelforretningen overdraget til sønnerne Ole og Poul. I møbelforretningen møder man udover Ole og Poul, René og Jakob.

I februar 2018 skifter Amtoft Boligmontering navn til Amtoft Møbler

Amtoft Møbler bliver samtidig en del af den nye kæde HJEMME HOS. ”Vi er stadig din lokale møbelbutik”, fortæller Ole og Poul Ingvartsen, og tilføjer: ”Vi har jo et godt kendskab til, hvad vores kunder gerne vil have hjemme hos sig, men vi står stærkere i den nye kæde, både når vi skal forhandle de bedste aftaler med leverandørerne, og når vi skal købe markedsføring”.

Sortimentet HJEMME HOS Amtoft Møbler bliver både noget nyt og noget velkendt. Det er inspirerende sammensat, så der er møbler for alle. ”Vi lægger vægt på kvalitet, når vi sammensætter udvalget”, fortæller Ole Ingvartsen, ”og vi har for eksempel meget dansk håndværk og design i butikken”. ”HJEMME HOS Amtoft Møbler lægger vi vægt god faglig service, fra kvalitet i udvalget til rådgivning og ordentlig levering og montering af møblerne hjemme hos kunden. Hjemme hos os får du ikke leveret en kasse – men et møbel”, understreger Poul Ingvartsen.

I alle årerne har vi i møbelforretningen Amtoft Møbler arbejdet på at samle tilfredse kunder. Her skal du ikke slås for at få den rigtige pris, når der skal anskaffes nye møbler. I Amtoft Møbler behandler vi alle kunder med samme omhu. Vi har kunder fra Thisted, Mors, Thy, Jammerbugt, Fjerritslev, Hanstholm, Hurup, Nykøbing Mors og Løgstør. Ja, selv på Sjælland leveres møbler.

Besøg møbelforretningen Amtoft Møbler der ligger i naturskønne omgivelser tæt på Vejlerne og med udsigt over Limfjorden. Vi i Amtoft Møbler ser frem til at se dig/jer i vores butik, så vi kan levere det bedste hjem til dig.